четвер, 3 травня 2018 р.

Перші підсумки

Природа України очима дітей Хмельниччини


        
Завершився районний етап щорічного обласного конкурсу «Природа України очима дітей Хмельниччини».
        Мета Конкурсу - формування екологічної культури та національної свідомості дітей і учнівської молоді шкільного віку, розвитку естетичних здібностей засобами художньої творчості, а також пропагування природоохоронної роботи серед неповнолітніх, сприяння розвитку екологічної освіти та поширення екологічних знань в дитячому середовищі.
        Захід проводився протягом квітня 2018 року. Учасниками конкурсу стали школярі Віньковецького, Дашковецького, Зорянського, Яснозірського НВК та Осламівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які представили на розсуд журі  18 робіт в трьох номінаціях: «Краща поробка» - 2, «Кращий малюнок» - 7, «Краща фоторобота» - 9.
        Другого травня 2018 року визначено переможців районного туру конкурсу.
        В номінації  «Краща поробка» переможцем визначено Каракацюк Руфіну, ученицю 10 класу Дашковецького НВК з поробкою «Метелик на квітці».
        В номінації  «Кращий малюнок» переможцями визначено Гарбуз Діану, ученицю 7 класу Віньковецького НВК з малюнком «Обираєш ти!», Несіймуку Діану, ученицю 8 класу Дашковецького НВК  з малюнком «Осінь» та Прилюка Вадима, учня Яснозірського НВК з малюнком «Природа без нас існуватиме, а ми без неї – ні!».
        В номінації  «Краща фоторобота» переможцями визначено Штанько Юрія, учня 6 класу Віньковецького НВК з фотороботою «Будь природи вірним другом», Євтодія Андрія, учня Яснозірського НВК з фотороботою «Річки – артерії Землі. Допоможи їх течії», Козловського Дмитра та Коновко Артьома учнів 3 класу  Зорянського НВК з фотороботами «Золота осінь» та «Маленькими ручетянами – велика справа».
         Дякуємо педагогам закладів освіти району за активну творчу участь школярів у конкурсі.

         Дякуємо педагогам закладів освіти району за активну творчу участь школярів у конкурсі.



Немає коментарів:

Дописати коментар