четвер, 10 травня 2018 р.

Міжнародний день біорізноманіття

22 травня Міжнародний день біорізноманіття
Щороку, 22 травня, світ відзначає Міжнародний день біорізноманіття, проголошений Генеральною Асамблеєю Організацій Об`єднаних Націй у 2000 році на честь прийняття 22 травня 1992 року Конвенції про біорізноманіття.
Відповідно до повідомлення Секретаріату Конвенції про біорізноманіття, темою цього річного Міжнародного дня біорізноманіття є відзначення 25-річчя набрання чинності Конвенцією про біорізноманіття. Секретаріат Конвенції про біорізноманіття закликає відзначити цю важливу подію в житті Конвенції, а також пропонує при підготовці та проведенні тематичних заходів та висвітленні у засобах масової інформації використовувати логотип (доступний на офіційному сайті: https://www.cbd.int/idb/2018/logo/
Пропонуємо приєднатися до відзначення Міжнародного дня біорізноманіття.   До 22 травня 2018 року провести тематичні заходи (семінари, конкурси, виставки, зустрічі, просвітницькі компанії) та висвітлити цю подію в засобах масової інформації, на сайтах закладів загальної середньої освіти.
Про результати проведеної роботи (короткий звіт, фото) просимо повідомити на електронну адресу: NadijaP@i.ua до 22.05.2018 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар