пʼятниця, 22 лютого 2019 р.


Нові підходи до викладання біології та математики
 в умовах реформування вітчизняної освіти


21 лютого 2019 року  на базі Майдано-Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся інтегрований семінар-практикум вчителів біології та математики  з проблеми «Реалізація наскрізних змістових ліній навчальних програм».


Учасники семінару мали змогу познайомитися із навчальним закладом та шкільним музеєм. Учні-екскурсоводи цікаво розповіли про минуле і сьогодення школи і села.


Методист РМК  Побєдінська Н.В. презентувала методичний захід, наголосила, що наскрізні лінії є засобом інтеграції  ключових  і загальнопредметних  компетентностей, їх необхідності при формуванні знань, умінь та навичок учнівської молоді.
Квік-налаштування на позитивну роботу провела заступник директора з навчально-виховної роботи Мельниченко Л.В.


Учасники семінару мали змогу відвідати уроки колег.
 Вчитель хімії та біології Сікорський О.В. провів урок біології в 7 класі за темою «Розмноження та його значення. Форми розмноження тварин. Статеві клітини та запліднення».



     Вчителі району обмінялися досвідом роботи з метою поширення дієвих форм, методів і прийомів, застосування практичних навичок та набутих знань на практиці.
    Майстер-клас «ІНСЕРТ – дієвий прийом розвитку критичного мислення» провела заступник директора з навчально-методичної роботи Мельниченко Лілія Володимирівна.
        
Завершив семінар виховний захід - виступ членів молодіжного патріотично-правового руху «Хома» на тему «Стоп, булінг!».
 Учні вкотре наголосили, що булінг - негативне явище, і протистояти йому можна лише спільними зусиллями дітей та дорослих.


Немає коментарів:

Дописати коментар