середа, 6 лютого 2019 р.

НАРАДА-СЕМІНАР ВЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ

Нарада-семінар вчителів математики, які викладають в 9-11-х класах






   5 лютого 2019 року проведено нараду-семінар вчителів математики, які викладають в 9-11-х класах з проблеми навчально-методичного супроводу підготовки випускників закладів загальної середньої освіти до ДПА та ЗНО.
    Методистом РМК було  відмічено що методичний захід проводиться з метою: аналізу орієнтирів ДПА та ЗНО у 2019 році; забезпечення якісної підготовки випускників до ДПА та ЗНО; аналізувати об’єктивність тематичного оцінювання здобувачів освіти відповідно до критеріїв оцінювання навчальних досягнень.
     У першій частині наради-семінару голова районного методичного об’єднання вчителів математики Курманська Л.І. ознайомила присутніх з Наказом Міністерства освіти України «Про затвердження Порядку проведення державної підсумкової атестації» від 07.12.2018 р. № 1369 та структурою роботи з математики в 9 класі, а також акцентовано увагу на складних темах програми.

      У другій частині наради-семінару завідуюча районним методичним кабінетом Саврій С.Г. окреслила орієнтири ЗНО-2019 зосереджуючи увагу вчителів математики на вимогах, проблемах і перспективах, а також зупинилась на рекомендаціях Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти у форматі ЗНО-2019.

      Вчитель математики Віньковецькогог ліцею Мосьондз В.М. та вчитель математики Охрімовецького НВК Лисий С.М. прокоментували типові помилки випускників у завданнях ЗНО-2018, проаналізували складні теми.



      Курманська Л.І., Мосьондз В.М., Лисий С.М. провели практикум розв’язування задач.

Матеріали семінару: 


Немає коментарів:

Дописати коментар